Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Нови функционалности в
SmartID!

Потвърждаване с биометрични данни и блокиране/отблокиране на карти

Уважаеми клиенти,
 
Новата версия на приложението SmartID на Алианц Банк за плащане с биометрични данни с карта в Интернет е налична в App Store и Google Play . Необходимо е единствено да актуализирате приложението от съответния магазин. Синхронизирането на данните за картите в приложението SmartID ще завърши до края на седмицата.
 
В новата версия се визуализира ново меню „Банкови карти“, което  предоставя освен възможност за потвърждаване на плащане с биометрия, но и блокиране/отблокиране в реално време на банковите карти, налични в приложението. Това ще Випозволи самостоятелно да осъществявате контрол върху своите карти, без да се налага да търсите съдействие от банков специалист.
 
*Промяната е в съответствие с изискванията на Европейската директива за плащанията 2015/2366 и Закона за платежните услуги и платежните системи и се отнася до всички клиенти на Алианц Банк (физически и юридически лица), притежатели на основни или допълнителни дебитни и кредитни карти Mastercard или VISA. За да продължат да извършват плащания и допълнителните картодържатели, е необходимо да използват и да притежават съответните права в избрания от тях електронен канал.

Имате нужда от съдействие?

Нашия екип от професионалисти е на разположение!