Предупреждение: Използвате стар браузър. Моля, превключете на по-нов браузър като Chrome, Firefox или Microsoft Edge.

Лесни застрахователни решения за всеки

Какво включва застраховката?

Покрития

Виж повече

Огнестрелно оръжие
Имуществени вреди
Неимуществени вреди

Допълнителна информация

Лимит на обезщетение

Договаря се съгласно разработени стандартни варианти.

Премия

Определя се на база тарифите на ЗАД Алианц България в зависимост от броя притежавани огнестрелни оръжия (броя служители на застраховащия) и договорени лимити.

При настъпване на събитие, което би могло да доведе до претенция по застраховката, Застрахованият следва да уведоми незабавно компетентните органи и служби (спешна медицинска помощ, полицейско управление и др.). Застрахованият следва да уведоми Застрахователя не по-късно от 7 дни, след като събитието му е станало известно. При предявен съдебен иск от увреденото лице, Застрахованият е длъжен незабавно да уведоми за това Застрахователя и поиска привличането му в процеса. Без писмено съгласие на Застрахователя, застрахованото лице няма право да дава устна или писмена информация по даден случай, да предлага извънсъдебни споразумения, да урежда претенции и извършва плащания по тях, както и да поема отговорност по възникнали искове.

Имате нужда от съдействие?

*На цената на фиксиран разговор към номер 0700
alt
alt
 
Създадохме специална секция, в която чрез информационни документи ще получите информация за застрахователните ни продукти в разбираема форма и така ще можете да вземете информирано решение за сключване на застраховка.

Тук ще намерите и нужните документи, заявления и формуляри.