Защо да избера Алианц?

Всички финансови услуги на едно място: застраховане, банкиране, пенсионно осигуряване, лизинг
Ясни условия, без изненади
Бързо и компетентно обслужване
Откривай живота - ние сме до теб на всяка стъпка
ekomi

Глобална оценка на удовлетвореността на клиентите на Allianz

4.7/5

16474 Отзиви

Това казват за нас клиентите

23.11.2022
 

Уважаеми клиенти,

Предупреждаваме Ви за повишен риск, свързан с фишинг измами. Моля, винаги стартирайте платформата за електронно банкиране през линка от официалния сайт на банката. Бъдете бдителни и наблюдавайте адреса, който се зарежда в браузера. Фишинг сайтовете визуално са абсолютно идентични с оригиналната входна страница, но интернет адреса, който я зарежда, е различен.

03.11.2022
 
За четвърта поредна година Allianz е застрахователeн бранд №1 в света в престижната класация на Interbrand 100 Best Global Brands 2022. Тази година брандът Allianz достига изключителната стойност от 18,7 млрд. USD, като регистрира 23% ръст спрямо 2021 г.  
С двуцифрения ръст Allianz се нарежда сред 15-те на най-бързо развиващи се брандове.
20.10.2022
 
10-тият Allianz Motor Day постави на фокус темата за това колко устойчива може да бъде застраховката на автомобила. Дискусиите на международното събитие, организирано от Allianz, бяха концентрирани върху употребата на електро автомобили и как това може да е ключов елемент за декарбонизация на продуктите и на услугите и по какъв начин CO2 емисиите могат да бъдат намалени чрез устойчивото управление на щети.