Защо да избера Алианц?

Всички финансови услуги на едно място: застраховане, банкиране, пенсионно осигуряване, лизинг
Ясни условия, без изненади
Бързо и компетентно обслужване
Откривай живота - ние сме до теб на всяка стъпка
ekomi

Глобална оценка на удовлетвореността на клиентите на Allianz

4.8/5

26542 Отзиви

Това казват за нас клиентите

29.03.2024

124 герои. Една кауза.

На 27 и 28 март 2024 г. в офиса на Алианц България се проведе ежегодната кампания по Кръводаряване под мотото „Дари кръв. Спаси живот“. 

Тази година в инициативата се включиха SAP Labs България, нашите партньори Мартин Чой и фондация "Заслушай се". Кампанията имаше за цел да подпомогне мобилния център за кръводаряване на ВМА.

 

28.02.2024

Алианц Банк увеличава своята подкрепа за малки и средни предприятия в България чрез споразумение за синтетична секюритизация с Групата на Европейската инвестиционна банка. По силата на споразумението българските фирми ще получат достъп до ново финансиране на стойност 291 млн. евро при по-благоприятни условия.

Това е първото споразумение за синтетична секюритизация на Групата на ЕИБ с Алианц Банк, което се очаква да даде силен импулс на българската икономика. 

23.02.2024
 

Allianz Group постави нови рекорди през 2023 г., постигайки впечатляващи финансови резултати и значително увеличение на основния нетен доход на акционерите. С това компанията затвърждава водещата си позиция на един от най-устойчивите глобални застрахователи и мениджъри на активи в света. 

През 2023 г. общият обем на бизнеса на Allianz се повиши с 5,5% до 161.7 милиарда евро, а оперативната печалба достигна 14.7 милиарда евро.