Защо да избера Алианц?

Всички финансови услуги на едно място: застраховане, банкиране, пенсионно осигуряване, лизинг
Ясни условия, без изненади
Бързо и компетентно обслужване
Откривай живота - ние сме до теб на всяка стъпка
ekomi

Глобална оценка на удовлетвореността на клиентите на Allianz

4.7/5

25328 Отзиви

Това казват за нас клиентите

20.02.2024

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да Ви предупредим за повишен риск, свързан с фишинг измами.

Не предприемайте действия за промяна на потребителско име и/или парола като следвате линкове, изпратени чрез електронни съобщения.

Обръщаме Ви специално внимание, че Алианц Банк България никога не изисква от клиентите си предоставяне на чувствителна информация през съобщения, имейл или в телефонен разговор. Ние вече разполагаме с нея при сключване на договора. 

16.02.2024

Строителният сектор e отговорен за 40% от глобалните емисии на CO2, дължащи се на потреблението на енергия от изкопаеми горива и използването на бетон/стомана. Нов доклад Emerging Risk Trend Talk на Allianz разглежда отблизо масивната дървесина, която има потенциал да стане критичен строителен компонент за градовете в близкото бъдеще. Дървесината е възобновяема, с по-ниски разходи и по-малко CO2 емисии. Какви са в този случай предизвикателствата пред компаниите за управление на риска? 

22.01.2024
 

Алианц Банк успешно изпълнява Минималните изисквания за собствен капитал и приемливи задължения (МИСКПЗ). За осигуряване на стабилен бизнес ръст и изпълнение на регулаторните изисквания, в края на 2023 г. банката сключи договор за заем с Европейския фонд за Югоизточна Европа („THE EUROPEAN FUND FOR SOUTHEAST EUROPE" S.A., SICAV-SIF), който осигури финансиране в размер на 25 млн. евро, отговарящо на регулаторните изисквания за приемлив инструмент.