Защо да избера Алианц?

Всички финансови услуги на едно място: застраховане, банкиране, пенсионно осигуряване, лизинг
Ясни условия, без изненади
Бързо и компетентно обслужване
Откривай живота - ние сме до теб на всяка стъпка
ekomi

Глобална оценка на удовлетвореността на клиентите на Allianz

4.7/5

27012 Отзиви

Това казват за нас клиентите

22.04.2024

Алианц Банк се позиционира на 4-то място в класацията за най-добрите банки в България за 2023 г. - „Капитал К10“. Банката бе определена като най-прогресираща финансова институция, след като се изкачи с четири позиции в класацията спрямо 2022 г. В категорията „Стабилност и риск“ Алианц Банк заема второ място на банковия пазар!

Позиционирането ни сред първите най-добри банки е в резултат на нашия стратегически фокус върху разумното управление на риска и балансирания ръст на активите.  

15.04.2024

Във връзка с оптимизация на клоновата мрежа и дигитализация на процесите, Бизнес център Несебър на Алианц Банк България преустановява работа от 24.04.2024 г.

От същата дата клиентските сметки и кредити ще бъдат прехвърлени за обслужване в Бизнес център Стефан Стамболов в Бургас или в друг офис на банката по избор на клиента.

 

29.03.2024

124 герои. Една кауза.

На 27 и 28 март 2024 г. в офиса на Алианц България се проведе ежегодната кампания по Кръводаряване под мотото „Дари кръв. Спаси живот“. 

Тази година в инициативата се включиха SAP Labs България, нашите партньори Мартин Чой и фондация "Заслушай се". Кампанията имаше за цел да подпомогне мобилния център за кръводаряване на ВМА.