Защо да избера Алианц?

Всички финансови услуги на едно място: застраховане, банкиране, пенсионно осигуряване, лизинг
Ясни условия, без изненади
Бързо и компетентно обслужване
Откривай живота - ние сме до теб на всяка стъпка
ekomi

Глобална оценка на удовлетвореността на клиентите на Allianz

4.8/5

26663 Отзиви

Това казват за нас клиентите

15.04.2024

Във връзка с оптимизация на клоновата мрежа и дигитализация на процесите, Бизнес център Несебър на Алианц Банк България преустановява работа от 24.04.2024 г.

От същата дата клиентските сметки и кредити ще бъдат прехвърлени за обслужване в Бизнес център Стефан Стамболов в Бургас или в друг офис на банката по избор на клиента.

 

29.03.2024

124 герои. Една кауза.

На 27 и 28 март 2024 г. в офиса на Алианц България се проведе ежегодната кампания по Кръводаряване под мотото „Дари кръв. Спаси живот“. 

Тази година в инициативата се включиха SAP Labs България, нашите партньори Мартин Чой и фондация "Заслушай се". Кампанията имаше за цел да подпомогне мобилния център за кръводаряване на ВМА.

 

28.02.2024

Алианц Банк увеличава своята подкрепа за малки и средни предприятия в България чрез споразумение за синтетична секюритизация с Групата на Европейската инвестиционна банка. По силата на споразумението българските фирми ще получат достъп до ново финансиране на стойност 291 млн. евро при по-благоприятни условия.

Това е първото споразумение за синтетична секюритизация на Групата на ЕИБ с Алианц Банк, което се очаква да даде силен импулс на българската икономика.