Защо да избера Алианц?

Всички финансови услуги на едно място: застраховане, банкиране, пенсионно осигуряване, лизинг
Ясни условия, без изненади
Бързо и компетентно обслужване
Откривай живота - ние сме до теб на всяка стъпка
ekomi

Глобална оценка на удовлетвореността на клиентите на Allianz

4.7/5

27673 Отзиви

Това казват за нас клиентите

23.05.2024

Алианц публикува тазгодишния си доклад за глобалното застраховане Global Insurance Report 2024. Документът анализира развитието на застрахователните пазари в световен мащаб и дава ценен поглед към тенденциите и бъдещето на индустрията.

Според доклада, глобалната застрахователна индустрия е нараснала с приблизително 7,5% през 2023 г., отбелязвайки най-бързия растеж от 2006 г.

В България премийният приход се е увеличил с 23,2% или до 2,3 млрд. евро. 

25.04.2024

Алианц Банк предлага решение за спестяванията на клиентите, което ще им позволи да „изпреварят“ събитията и да се погрижат за средствата си преди приемане на еврото.

Новият Изпреварващ депозит е без такси за откриване, внасяне на пари в брой и фиксиран курс за смяна от лева към евро. Така всеки клиент може да открие депозита директно в евро, като превалутира левове по курса на БНБ без такса. В допълнение, новият Изпреварващ депозит предлага конкурентни лихви и срокове, които осигуряват предвидимост и добра доходност на инвестицията.

 

22.04.2024

Алианц Банк се позиционира на 4-то място в класацията за най-добрите банки в България за 2023 г. - „Капитал К10“. Банката бе определена като най-прогресираща финансова институция, след като се изкачи с четири позиции в класацията спрямо 2022 г. В категорията „Стабилност и риск“ Алианц Банк заема второ място на банковия пазар!

Позиционирането ни сред първите най-добри банки е в резултат на нашия стратегически фокус върху разумното управление на риска и балансирания ръст на активите.