Защо да избера Алианц?

Всички финансови услуги на едно място: застраховане, банкиране, пенсионно осигуряване, лизинг
Ясни условия, без изненади
Бързо и компетентно обслужване
Откривай живота - ние сме до теб на всяка стъпка
ekomi

Глобална оценка на удовлетвореността на клиентите на Allianz

4.7/5

25477 Отзиви

Това казват за нас клиентите

28.02.2024

Алианц Банк увеличава своята подкрепа за малки и средни предприятия в България чрез споразумение за синтетична секюритизация с Групата на Европейската инвестиционна банка. По силата на споразумението българските фирми ще получат достъп до ново финансиране на стойност 291 млн. евро при по-благоприятни условия.

Това е първото споразумение за синтетична секюритизация на Групата на ЕИБ с Алианц Банк, което се очаква да даде силен импулс на българската икономика. 

23.02.2024
 

Allianz Group постави нови рекорди през 2023 г., постигайки впечатляващи финансови резултати и значително увеличение на основния нетен доход на акционерите. С това компанията затвърждава водещата си позиция на един от най-устойчивите глобални застрахователи и мениджъри на активи в света. 

През 2023 г. общият обем на бизнеса на Allianz се повиши с 5,5% до 161.7 милиарда евро, а оперативната печалба достигна 14.7 милиарда евро. 

20.02.2024

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да Ви предупредим за повишен риск, свързан с фишинг измами.

Не предприемайте действия за промяна на потребителско име и/или парола като следвате линкове, изпратени чрез електронни съобщения.

Обръщаме Ви специално внимание, че Алианц Банк България никога не изисква от клиентите си предоставяне на чувствителна информация през съобщения, имейл или в телефонен разговор. Ние вече разполагаме с нея при сключване на договора.