Алианц Банк предлага решение за спестяванията на клиентите, което ще им позволи да „изпреварят“ събитията и да се погрижат за средствата си преди приемане на еврото.

Новият Изпреварващ депозит е без такси за откриване, внасяне на пари в брой и фиксиран курс за смяна от лева към евро. Така всеки клиент може да открие депозита директно в евро, като превалутира левове по курса на БНБ без такса. В допълнение, новият Изпреварващ депозит предлага конкурентни лихви и срокове, които осигуряват предвидимост и добра доходност на инвестицията.

Идеята е да се насърчат хората да управляват разумно своите спестявания с ранно планиране и подготовка за предстоящите промени, като се възползват от добра възвръщаемост на парите си в банка с висок рейтинг.

"Нашето желание е да дадем на клиентите възможности и избор, когато става въпрос за техните спестявания", заяви Ива Драганова, Главен директор Банкиране на дребно, Алианц Банк. "Фокусирани сме върху това да отговорим на очакванията на всеки един клиент в зависимост от неговите потребности и планове. „Изпреварващ депозит“ дава много предимства – от висока доходност на спестяванията, която до скоро беше нулева при банковите депозити, до удобството да внесеш парите си в брой без такса. На практика безплатната конверсия на левове към евро ще осигури сигурност и предвидимост с оглед предстоящото приемане на еврото.”  

Повече информация за „Изпреварващ депозит“ може да откриете на страницата на allianz.bg и във всеки офис на Алианц Банк България.

Свържете се с нас при необходимост от съдействие.