Нова дигитална услуга – намери най-добрата цена на лекарства в аптечната мрежа 

22.08.2022 г.

Търсите лекарство и искате да намерите най-добрата цена в аптечната мрежа?  Алианц България предложи нова иновативна услуга – онлайн търсене на лекарства и продукти, предлагани в аптечната мрежа. Функционалностите на платформата позволяват търсене по аптека, продукт, населено място и дори жилищен квартал, като е интегрирана с всички дигитализирани аптеки на територията на цялата страна.

Услугата е напълно безплатна и се предлага в партньорство със стартъп компанията Аptechko.bg. От нея могат да се възползват не само клиентите на компанията, а и всички заинтересовани потребители. Платформата може да се достъпи чрез сайта www.allianz.bg, както и чрез дигиталното приложение Алианц Здраве.  

Желанието ни е да сме полезни на потребителите и да допълваме пакета от услуги, които предлагаме, като им даваме възможност да сравнят цените и наличностите на лекарствата в аптеките, без да губят време – бързо и лесно. Всички знаем, че цените на лекарствата у нас варират в широк диапазон и при здравен проблем колко време ни отнема обикаляне по аптеки и търсене в Интернет за цена на даден препарат“, коментира Гергана Николова – директор Живот и Здравно застраховане в Алианц България.