Стойка Кръстева, златната олимпийска медалистка от Токио 2020 г, проведе тренировка по бокс на открито на 9-ти април. В събитието участие взеха над 30 деца.

По време на необичайното събитие участниците, сред които и деца на служители на Алианц, имаха възможност да се запознаят на живо с някои основни техники от бокса и да получат ценни съвети лично от шампионката. В тренировката участие взеха  младежите от Боксов клуб ,,Локомотив“ – те демонстрираха бойни движения и правила за успешното изпълнение на атакуващи и защитни действия с много ентусиазъм и позитивна енергия.

Като основен застрахователен партньор на олимпийските и параолимпийските игри, Алианц се ангажира с промотирането на спорта сред младите хора. Игри, бокс и добро настроение – такъв беше духът на събитието. Целта на тренировката беше именно това – децата да се мотивират, да се движат и спортуват повече.

Стойка Кръстева, посланик на спорта на Алианц България, влезе изключително успешно в ролята на вдъхновител на младите хора. Събитието накара всички участващи да очакват с нетърпение следващото поколение надежди на спорта. И следващото поколение деца, които ще растат здрави и пълни с енергия.