Allianz Commercial

Без значение дали сте средноголяма фирма или голяма мултинационална бизнес организация, Allianz Commercial е Вашият партньор за управление на бързо развиващите се рискове днес и утре.

Allianz Commercial е глобална линия на Allianz Group за застраховане на средно големи предприятия, големи предприятия и специализирани рискове. Сред клиентите ни са най-големите световни потребителски марки, финансови институции и индустриални играчи, глобалната авиационна и корабоплавателна индустрия, както и семейни и средни предприятия, които са основата на икономиката.

Ние също така покриваме уникални рискове като морски ветропаркове, инфраструктурни проекти или холивудски филмови продукции. Задвижвани от служителите, финансовата ни сила и мрежата на най-добрата застрахователна марка в света, както ни оценява Interbrand, работим заедно, за да помогнем на нашите клиенти да се подготвят за предстоящото: те ни вярват да предоставим широка гама от традиционни и алтернативни решения за прехвърляне на риска, изключително консултиране по риск и интернационални услуги, както и безпроблемно обработване на щетите.

Търговското наименование Allianz Commercial обединява големите корпоративни застрахователни бизнеси на Allianz Global Corporate & Specialty и застрахователния бизнес на средно големи компании, комбинирайки глобалната експертиза с местните познания. Ние оперираме в над 200 държави и територии, както чрез собствени екипи, така и чрез мрежата на Allianz Group и партньори.

Готови ли сте да подсигурите бъдещето на Вашия бизнес?

Нашите експерти ще Ви осигурят бързо
и персонализирано съдействие.