Предупреждение: Използвате стар браузър. Моля, превключете на по-нов браузър като Chrome, Firefox или Microsoft Edge.

Партньорство между
Lime & Allianz Partners

10.03.2021 г.
partnership

Lime, глобалният лидер в услугите за споделено ползване на индивидуални електрически превозни средства, и Allianz Group, чрез своята организация Allianz Partners, посветена на продукти за застраховане, сключиха глобално стратегическо партньорство, фокусирано върху подобряването на безопасността в микромобилността.

Чрез споразумението, Lime и Allianz Partners дават начало на всеобхватна застрахователна програма - вече действаща и в България, която автоматично осигурява на потребителите два вида застраховка: „Лична злополука“ и вид „Гражданска отговорност“, без допълнителни разходи за клиентите на Lime. Това означава, че те могат да карат електрическите скутери на Lime безгрижно, знаейки, че са защитени.

 
Тази програма вече успешно работи на 18 европейски пазара от официалното ѝ начало през май 2020 г.  През следващите месеци тя ще бъде въведена и на пазари извън Европа.
Като лидери в своите браншове, Lime и Allianz Partners проправят път за повишаване на безопасността  в микромобилността,  както и в по-общ план при транспорта на пътници, каза Петко Анчев, Оперативен мениджър на Lime за България, Гърция и Кипър. „Щастливи сме, че работим именно с Allianz Partners, за да развием най-добрата програма за застраховане и безопасност в нашата нова индустрия. Тяхната доказана експертиза и лидерство са безценни допълнения към ангажимента ни за безопасност. Търсенето на услуги в сферата на микромобилността продължава да нараства по цял свят и сигурността трябва да бъде на преден план. Съвместната ни програма вдига летвата и осигурява най-висок стандарт на безопасност за потребителите ни в България.”

„Ние активно подкрепяме настъпването на мултимодалната микромобилност по цялия свят, предлагайки нови продукти и решения за предизвикателствата, които тази нововъзникващата транспортна екосистема поставя. Ето защо глобалното сътрудничество с Lime е важна стъпка към бъдещето, където ползата за клиентите винаги е в центъра на нашите съвместни действия”, добави Волен Марков, Мениджър на Allianz Partners за България.”