Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Нови премиум продукти от Алианц Банк

18.02.2021 г.
Специален пакет от премиум продукти Platinum Mastercard е най-новото предложение на Алианц Банк България. То включва кредитна и дебитна карта, които осигуряват на клиентите редица ексклузивни привилегии.
 
Platinum Mastercard са много повече от платежно средство. С тях клиентите получават достъп до селектирани услуги, които отговорят на техните лични и бизнес нужди. Специални условия за покупки, събития и почивки, предимство при първа проверка на лични документи и през приоритетната лента за проверка на багаж и достъп до бизнес салоните на над 1100 летища по света, са само част от предимствата на пакета. За удобството и спокойствието на притежателя на кредитна карта Mastercard Platinum се грижи личен асистент Mastercard Concierge, който предлага обслужване 24/7 във всяка точка на света.
В допълнение притежателят на картите получава застрахователна защита от ЗАД Алианц България Живот, която осигурява неговото здраве и спокойствие в страната и чужбина.
 

Картите Platinum Mastercard са създадени с внимание към детайла, съчетание на модерен дизайн с отличителна визия и съвременна технология на изработка.

Научете повече тук.