Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Важна информация за клиенти с дебитни и кредитни карти VISA

Уважаеми клиенти,
 
През юни 2020 г. Алианц Банк България подписа договор за стратегическо партньорство с Mastercard, благодарение на което разширяваме функционалностите на продуктите с иновативни решения за разплащане с банкови карти. 
 
Партньорството с Mastercard предоставя достъп до редица предимства и привилегии при плащания към избрани търговци в България и по света. Всеки картодържател може да  участва активно и в редица атрактивни кампании и инициативи за изгодни покупки, пътуване и забавления в свободното време.

Бихме желали да Ви информираме, че считано от 01.10.2020 г. банката преустановява издаването на дебитни и кредитни карти от други картови издатели, включително VISA. От 30.04.2021 г. ще бъде спряна поддръжката на вече издадените такива карти и възможността за извършване на плащания с тях.
 
Ако Вие сте притежател на банкова карта от Алианц Банк България, издадена от картов издател, различен от Mastercard, тя ще бъде заменена напълно безплатно и без промяна в условията на ползване с нова карта Mastercard.
 

Как ще получите новата си карта Mastercard?

Вашата нова банкова карта Mastercard ще бъде издадена в периода от 1.10.2020 г. до 15.12.2020 г. и ще бъде доставена в офис на банката, който сте посочили за получаване при издаването на съществуващата Ви дебитна или кредитна карта.

За Ваше удобство, банков експерт ще се свърже с Вас по телефона, когато новата карта е готова и доставена в обслужващия Ви офис. При необходимост можете да заявите доставка на картата в друг удобен за Вас офис на Алианц Банк (вкл. в друг град).  Заявлението можете да направите по телефон в обслужващия Ви офис или на e-mail: supportmigration@bank.allianz.bg.

Моля, имайте предвид, че Вашaта настояща банкова карта, различна от Mastercard, ще бъде деактивирана, считано от 30.04.2021 г., след което няма да може да извършвате плащания с нея.

 

Как да активирате новата си карта Мastercard?

При получаване на новата карта в офис на банката, обслужващият Ви банков експерт ще активира картата Mastercard и ще деактивира настоящата Ви карта.

Въпроси и отговори

Имате нужда от съдействие?

Нашия екип от професионалисти е на разположение!