Main navigation back

Алианц България

Алианц България - 25 години история

Във финансовите услуги всичко е въпрос на доверие. Доверие в силите на една глобална организация, която навсякъде по света е изградила своето индивидуално местно лице.

Общо застраховане

Allianz - Общо застраховане 

Ние се грижим за Вашите финансови потребности, защитаваме Вашето имущество и бизнес, ние Ви помагаме да планирате бъдещето. Ние насочваме своите сили в защита на всеки свой клиент в онези моменти, когато той има нужда от нас. Така Вие сте уверени във всяка една ситуация от бизнеса и живота.

Още

Банкиране

Allianz - Банкиране 

В един бързо променящ се свят финансовата стабилност е от изключително значение. Иновациите, сигурността и обслужването са нашето ноу-хау. Ние се грижим за Вашите финансови потребности и Ви подкрепяме във всяко едно лично или бизнес начинание. 

Още

Животозастраховане

Allianz - 119588727_288x100px__72dpi 

Всеки един от нас в определени моменти надценява силите си, а в други подценява някой риск. Вие направлявате живота си. Все пак, ако ни позволите можем да бъдем Ваш партньор - да изградим заедно силните Ви страни и да защитим слабите. Едновременно, усилвайки финансовите възможности и защитавайки Вас и Вашето семейство. 

Още

Пенсионно осигуряване

Allianz - 129301469_280x100px__72dpi 

Бъдещето винаги носи изненади и затова трябва да го предвидим и подсигурим. Като световен лидер във финансовите услуги и управлението на активи, ние можем да Ви помогнем да го планирате спокойно и сигурно. Така, когато стигнете златната възраст, да имате финансовата свобода, от която се нуждаете. 

Още

Лизинг

Allianz - Лизинг 

Алианц навсякъде по света е символ за сигурен партньор. Ние напътстваме нашите клиенти и заедно можем да постигнем това, към което се стремите. Нашето желание е да бъдете възможно по-силни и гъвкави във всяка една ситуация.  

Още

Застраховане на енергийния сектор

Allianz - Застраховане на енергийния сектор 

Съвременният свят е силно зависим от енергийните ресурси. Днес не можем да си представим живота без тях. Ето защо нашите усилия са насочени към защита на енергийния сектор, осигурявайки сигурност на нашето ежедневие.

Още