Main navigation back

Новини

Алианц България с нови престижни отличия | Allianz Connect Алианц България с нови престижни отличия

Алианц България взе два приза на традиционния конкурс “Застраховател на годината" и “Пенсионноосигурително дружество на годината” за 2018 г.

30 май, 2019 г., София

Алианц България с нови престижни отличия | Allianz Connect

Вчера на специална церемония, бяха отличени най-добрите застрахователи, пенисонно осигурителни дружества и застрахователни брокери за 2018 г.

ЗАД Алианц България Живот получи приза „Застраховател на годината“ в категория Животозастраховане. Алианц е лауреат на тази награда за десета година. Отличието получи Йоанис Коцианос – Главен директор Подписваческа дейност от г-жа Илияна Христова, зам.-председател на КФН с ресор „Застрахователен надзор“.

С приз „Пенсионноосигурително дружество на годината“ в категория допълнително доброволно пенсионно осигуряване бе отичен ПОД Алианц Българи. Дружеството е безапелационен носител на тази награда от 2010 година досега. Наградата бе връчена на Владислав Русев – Изпълнителен директор на ПОД Алианц България от г-н Ивайло Иванов, управител на НОИ.

Алианц България с нови престижни отличия | Allianz Connect

Организатори на конкурса са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).


Най-голямата ни награда е възможността да помагаме на хората да постигат целите в живота си и уверено да планират своето бъдеще.

Allianz - 768x432