Main navigation back

Новини

Обновяване на Бизнес център Иван Вазов на Алианц Банк България

17 юни 2019 г., гр.София

Финансов център „Иван Вазов“ на Алианц Банк България, гр.София, бул. „Цар Освободител“ 8 ще бъде модернизиран и обновен, за да достави комфортна обстановка на  Вас - нашите клиенти и нова модерна визия на финансовия център.

В тази връзка бихме искали да Ви уведомим, че се налага временно преустановяване на касовите операции в периода от 17.06.2019 г. до 26.08.2019 г. за извършване на планирани строително-ремонтни дейности и моля да ни извините за причиненото неудобство.

 За времето на ремонта във финансовия център ще бъде обезпечено обслужването на банковите клиенти с безкасови операции, клиенти на застрахователни услуги и клиенти на трезора. Временно входът за финансовия център се измества  от ул. Георги Бенковски. Работното време остава непроменено от 8:30 до 17:30 часа.

Бихме искали да Ви уверим, че по време на ремонтните дейности трезорът в банковия салон е охраняван денонощно и са взети всички необходими мерки за обезпечаване на неговата сигурност.

В случай че имате въпроси, можете да се свържете се с екипа ни на тел.: 02/9215638, както и на имейл: bc.ivan.vazov@bank.allianz.bg

Карта с банковите клонове на Алианц Банк България може да видите тук.

Благодарим Ви за проявеното разбиране, надяваме се да Ви видим отново в новия ни и модернизиран банков салон.